Diepvriesvoeding

De dierenfabriek bied u ook gezonde diepvries voeding aan voor uw hond en kat. Ons assortiment bestaat uit Runner, Farmfood en Energique

Runner

Met Runner diepvriesvoeding geeft u uw hond het beste wat de natuur te bieden heeft. Runner wordt samengesteld uit de beste natuurlijke grondstoffen zoals rundvlees, kippenvlees, lamsvlees, lever en lamshart, aangevuld met granen, groenten, zalmolie, vetten en vitaminen. Runner bevat geen diermeel, conserveermiddelen, kleurstoffen of andere stoffen die er niet in thuis horen. Vandaar dat Runner het ideale voer voor uw hond is, van pup tot oudere hond. Runner is er in 8 smaken, verpakt in doosjes van 600g, in handige deelblokjes.

Energique

Voer uw hond kerngezond. Rauwe, natuurlijke, complete vleesvoeding vol vitamines en mineralen. Puur vlees van rund en kip uit Friesland en Lamsvlees uit Nieuw Zeeland, aangevuld met granen, groenten, oliën en vetten. Aan alle producten van Energique is zalmolie toegevoegd. Energique is verkrijgbaar in 5 kwaliteiten voor de hond (volwassen hond, pup, werkhond, speciaal en vitaal) en 1 kwaliteit voor de kat.

Farm Food Fresh

100% zuivere diepvries vers-vlees rauwe voeding voor honden, met natuurlijke probiotische invloed. In Farm Food Fresh zijn alleen natuurlijke ingrediënten verwerkt.


• Alle ingrediënten van Farm Food Fresh zijn afkomstig van dieren die goedgekeurd zijn voor menselijke consumptie.
• Alle toegevoegde vitaminen, en sporenelementen in Farm Food Fresh Compleet zijn van organische oorsprong en geschikt voor menselijke consumptie.
• Vers vlees op basis van vuile groene pens bevat veel natuurlijke probiotica.