Honden

De Dierenfabriek heeft een compleet assortiment honden voer. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Van eigen merk, tot een premium brok met een zeer hoog vlees of vis gehalte.Ons assortiment bestaan uit meer dan 10 tallen verschillende merken, waardoor we voor alle honden een smakelijke voeding kunnen aanbieden. Ook honden met huid of darm problemen kunnen wij helpen aan een geschikte voeding op maat.

Een greep uit de productlijnen

DW Puppy is volledig samengesteld en uitgebalanceerd voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot 1 jaar. De kleine geëxpandeerde brokjes zijn makkelijk te kauwen door pups. DW Puppy bevat alle bouwstoffen die nodig zijn voor pups en opgroeiende honden.

DW Puppy/Junior Lam en Rijst is speciaal samengesteld voor pups en jonge opgroeiende honden vanaf 3 weken tot circa 1,5 jaar. DW Puppy/Junior Lam en Rijst bestaat uit een grotere brok waardoor hij ook uitermate geschikt is voor grote rassen.
De grotere brok dwingt uw opgroeiende hond goed te kauwen, hetgeen en positief effect heeft op de spijsvertering. De gunstige eigenschappen van lamsmeel en rijst maken deze brok natuurlijk ook zeer geschikt voor kleinere rassen. De geëxpandeerde brokjes bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Met name vanuit het lamsmeel respectievelijk rijst, wat de verteerbaarheid ten goed komt

DW Krokant is evenwichtige voeding voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze krokant brok is uitermate geschikt voor gezelschap's honden die geen zware inspanning hoeven te verrichten. DW Krokant is geschikt voor honden vanaf 1 jaar.

DW Krokant Lam en Rijst is een evenwichtige voeding met lamsmeel voor volwassen honden met een normale energiebehoefte. Deze geëxpandeerde brokken bevatten een zeer gevarieerd aanbod van eiwit en zetmeel. Het lamsmeel bevat goed verteerbare eiwitten, terwijl de rijst de leverancier van zetmeel is, het geen de verteerbaarheid ten goede komt.

DW Lam en Rijst Dieet Premium is een hypoallergene voeding met een zeer grote hoeveelheid lamsmeel. Deze zeer smakelijke en hypoallergene hondenbrok is uitermate geschikt voor honden met maag- en darmproblemen. Door de uitgebalanceerde samenstelling draagt deze voeding bij aan het oplossen van huid- en vachtproblemen.

DW High Energy is een evenwichtige voeding voor volwassen honden met een hoge energiebehoefte. Deze geëxpandeerde hoog-energie brokken bevatten maar liefst 30% eiwit en 20% vet. Honden die zware inspanningen moeten verrichten blijven hierdoor steeds in topconditie. DW High Energy is zeer geschikt voor ren- en sledehonden, drachtige en zogende teven, dek reuen, politiehonden en bewakingshonden.

DW Senior is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Hoewel het per ras verschilt wanneer de senior leeftijd wordt bereikt kan van circa 6 jaar worden uitgegaan. DW Senior onderscheidt zich van de andere soorten hondenvoer door een lager gehalte eiwit en vetten. Daarbij zijn deze complete geëxpandeerde brokken makkelijk te kauwen en licht verteerbaar. Doordat de brok speciaal is uitgebalanceerd voor honden met lagere voedingsbehoeften is DW Senior ook zeer geschikt voor honden met overgewicht. Zo weet u zeker dat uw hond toch alle benodigde voedingstoffen krijgt.

DW Dinner is een gevarieerde maaltijd voor uw hond die wordt aangemaakt met warm water. Doordat DW Dinner wordt aangelengd met water is dit voer uitermate geschikt voor oude of zieke honden die moeite hebben met kauwen. Tevens geschikt als bijvoeding. Warm water verbetert de smaak en geur van het voer en bevordert daardoor de eetlust en spijsvertering.