Katten

De Dierenfabriek heeft een compleet assortiment katten voer. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Van eigenmerk, tot een premium brok met een zeer hoog vlees of vis gehalte. Ons assortiment bestaan uit meer dan 10 tallen verschillende merken, waardoor we voor elke kat een smakelijke voeding kunnen aanbieden. Ook katten met huid of darm problemen kunnen wij helpen aan een geschikte voeding op maat.

Een greep uit de productlijnen


Dw kat 3 mix


Dommelsche Watermolen levert een zeer smaakvol en uitgebalanceerd kattenvoer in de variant 3-mix. dit is een kattenbrok voor zowel binnen- als buiten katten met een normale lichaamsbeweging. dit voer is verrijkt met zalmolie. Uw katten zullen er gek op zijn.
Verpakking:
Dommelsche watermolen kat 3-mix is verkrijgbaar in 1, 5 en 15 kg verpakkingRedmills kitten


Cat Kitten is speciaal ontwikkeld voor opgroeiende kittens door de combinatie van kip en vis. Deze grondstoffen dragen bij aan optimale groei en ontwikkeling. Door Red Mills Cat Kitten te voeren garandeert u dat uw kitten niets te kort komt voor een goede ontwikkeling van botten en spieren. Doordat Red Mills gebruik maakt van hoge kwaliteit kippenvlees wordt het eiwit optimaal opgenomen tijdens de groei.
Verpakking:
Red Mills Kat Kitten is verkrijgbaar in 2 kilogram verpakking.


Redmills adult


Cat Adult heeft een voor katten onweerstaanbare smaak door de combinatie van kip en vis. De samenstelling van grondstoffen is tot stand gekomen in samenwerking met experts op het gebied van diergezondheid. Door Red Mills Cat Kitten te voeren garandeert u dat de spijsvertering van uw kat in balans komt. Zo houdt uw kat gezonde tanden en tandvlees, een glanzende vacht en blijft hun gewicht in evenwicht.
Verpakking:
Red Mills Cat Adult is verkrijgbaar in 2 en 10 kilogram verpakking


.

Redmills supreme


Cat Supreme is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten die erg kieskeurig zijn in wat ze voorgeschoteld wordt. Zelfs de moeilijke eters eten dit graag door de hoge gehalten kip en vis. De wetenschappelijk samengestelde formule van Red Mills Cat Kitten zorgt ervoor dat haar in de spijsvertering goed wordt afgevoerd, waardoor minder haarballen worden gevormd. De zeer goed verteerbare ingredi├źnten zorgen voor een gezonde vacht en huid.
Verpakking:
Red Mills Cat Supreme is verkrijgbaar in 2 en 10 kilogram verpakking. .