Paarden

Onze paardenvoeders dragen aan bij de conditie, gezondheid en topprestaties van uw paard

Een greep uit de productlijnen

Dommelsche watermolen Budget: Voer voor paarden die licht tot gemiddeld werk moeten verrichten.
Dit degelijke aanvullend krachtvoer is samengesteld voor recreatiepaarden die geen tot lichte inspanningen verrichten. Naast een gevarieerd aanbod aan grondstoffen is dit krachtvoer verrijkt met voldoende vitaminen, mineralen en spoorelementen om naast goed ruwvoer te verstrekken. Heeft je paard maar af en toe wat extra energie nodig? Gebruik dan in de periodes van intensievere training in aanvulling DW 5 granenmix.

Dommelsche watermolen ration biks: De sportbrok van de Dierenfabriek!
Dit aanvullend krachtvoer is speciaal samengesteld voor sportpaarden die gemiddelde tot zware inspanningen verrichten. De constante samenstelling en het gevarieerde aanbod aan kwaliteitsgrondstoffen kenmerken dit voer. Daardoor staat de Ration Biks al sinds jaar en dag bekend als een evenwichtig, veilig en smakelijk voer. Het energieaanbod is prestatiegericht. Het hoge aandeel luzerne dat kwaliteit hoogstaande eiwitten bevat draagt positief bij aan een optimale spijsvertering en spieropbouw. Uniek is de organische zurenmix, onmisbaar voor de juiste balans in het maag-darmkanaal.

Dommelsche watermolen ration plus: De prestatiebrok van de Dierenfabriek!
Dit aanvullend krachtvoer is speciaal ontwikkeld voor sportpaarden die op hoog niveau presteren en daarbij zware inspanningen moeten verrichten. He accent ligt op het maximale constante en gevarieerde aanbod aan hoogwaardige grondstoffen. Ration Plus biedt stabiliteit en hierdoor veiligheid in het aanbod van eiwit en energie. Behalve vier verschillende soorten granen, een hoog aandeel luzerne en onze unieke organische zurenmix, bevat Ration Plus ook lijnschilfers en lijnzaad. Naast een positief effect op de vacht draagt Ration Plus bij de bescherming van de darmwand; essentieel voor een optimale spijsvertering. Ook hebben wij een uitstekende samenstelling voor de merrie, lacterende merrie en het veulen.

Muslies Natuurlijk mogen de muesli ’s niet ontbreken bij de dagelijkse voeding van u paard.
- Muesli herbs (kruiden muesli)
- Muesli melange (volledige muesli)
- Muesli light ( suiker arm en haver vrij)
- Dw Mael ( slobber)